8. sept 2007

Esimene koolipäev

Nonii, ongi esimene koolipäev seljataga. Jumal tänatud, ainult 1 loeng - õiguse alused. Homme peab aga 2 loengut ära istuma. Iseenesest polnudki kõige hullem, kuigi pisut harjumatu üle kahe-poole aasta jälle koolipinki nühkida. Pole viga, küll harjub!

Eile võtsin vastu otsuse, et enam sibulaid ei osta (ei piilu ka, vist). Et aga pidulikult selleaastane sibulamajandus lõpetada, ostsin 2 pakki sügisesi krookuseid


ja tippisin nad täna ka pidulikult enne kooliminekut maha. Näete!

On nad siis siin ja seal kadakate vahel. Arvestades kadakate aastast kasvu, saavad nad seal paar aastat rahulikut olla, siis peab kuskile mujale ümber tõstma.
Spetsiaalselt ostsin 2 pakki sarnaseid, üks neist Crocus speciosus e.kaunis krookus, teine Crocus pulchellus e. ilus krookus. Tahaks näha, et mis neil kahel
reaalselt vahet on . Väidetavalt ilus krookus erineb kaunist krookusest tumekollase neelu ja valgete tolmukapeade poolest.

Ja seoses alanud kooliga, said suured lapsed tänasest arvutipiirangu. Esialgu 1,5 tundi päevas, olenemata nädalapäevast. P-N lükkab arvuti ennast kell 22 välja, R, L kell 24. Näis, võibolla peab veel korrektuure tegema. Aga ilma piiranguteta välja ei mängi, kõigil vaja õppida. Pira värki saab siit.

Kommentaare ei ole: