30. aug 2007

Tünn paigas, lapsed tünnis

Ükspäev helistas plika, ise ähmi täis, et ta olevat mingisuguse tünni võitnud. Keegi Tiina helistas, aga et mis tünn, täis või tühi, kellelt, kustkohast... sellest polnud tal õrna aimugi. Seepeale sai ta mult paraja peapesu, sest neid totsikuid-nütsikuid elamine nagunii täis ja lisaks pole neid küll enam vaja. Pika peale hakkas talle siiski meenuma, et olevat Ülemiste Rimis ühe kupongi täitnud, ja sellega olevat olnud võimalus võita kümblustünn. Ja nii oligi.

Eile käisidki mehed tünnil linnas järel. Aga kuhu panna, läbimõõtu sel 170cm?! Siiski... sobiv koht talle just vannitoa ukse kõrval - hea saunalavalt sinna sisse karata. Natuke kaevamist, natuke killustikku, natuke loodimist ja saigi täna poole päeva ajal kohale veeretatud. Esimene tünniskäik tehti siiski riietega, ja tühja tünni.

3 kommentaari:

isehakanud lillekasvataja ütles ...

Fantastika! No palju õnne tüdrukule ja teistelegi! See ju igavesti vahva vidin!

mustkaaren ütles ...

Meie kandis veel selliseid rikqsi ei jagata, nii et uudishimu on yleval. Palun tee sellest tynnist sooja veega t2idetult ka pilti! Milline m6nus asi! Minu puusepast vanaisa j2ttis siia ilma maha nii m6negi tykk maad v2ixema lihca kymblustynni, aga uuema aja myrakad on kindlasti n8 innovaatilisemad:)

Kratt ütles ...

nii vahva:)