6. sept 2007

Niisama

Eile sai meie suurest mõmmist jälle koer:) 6 tundi juuksurioni juures trimmimist ja koer kui ponks.

(siia tuleb pilt)

Saaks pisike mõmmi ka trimmitud, oleks tükk aega jälle 2 koera aias jooksmas (kuni nad jälle mõmmideks saavad).

Sibulahullusest pole ma ikka veel üle saanud. Nagu narkomaan. 8-ndast hakkab Hansaplandis sibullilledenädal - juba on sees pisike ärevus ja näpud justkui sügeleks;) Niiii tahaks vaatama minna...

Need mahtusid veel kenasti peenrasse, oligi puudu.

Ahjaa :D olen selle täiesti unustanud... meil käis ükspäev tolmuimejaesitleja. Ega ma teda muidu poleks majja lasknud, kui et lubas oma imemasinaga kõik vaibad-diivanid tolmust puhtaks imeda. Vaipu meil majas pole, diivanid aga küll ja parasjagu mustad ka. Liiatigi pididki just järgmisel päeval sugulased diivanitele istuma tulema - hea siis puhta, tolmuvaba diivani peal istuda ja torti süüa (ja vahukooreseid näppe diivanisse pühkida).
Tulemus peale demomist:
2,5 tundi loba ajamist...
ikkagi kuskilt 1 vaip leitud, lahti rullitud ja tuba liiva täis aetud...
vana tolmuimeja maatasa tehtud...no nii sitt masin...
tolmudemohunnikuid iga nurga peal...
diivanitel said küll pealmised pooled puhtaks, aga alumised pooled-vahed ikka nagu enne...
jne...
ühesõnaga ei midagi positiivset

Kokkuvõttes, kui oma masinal oleks olnud uus ja puhas tolmukott sees, oleks oma masinaga peaaegu samahästi puhtaks teinud. Või poest saaks samahea masina, kui pakutu, vähemalt poole odavamalt. Hind siis 17000.- kuni 20500.- (ikka eesti kroonides), olenevalt kas otsaga, või ilma otsata. Aga müügitöö oli VÄGEV!!!
Siit leidsin selle kohta ka artikli.

Lisaks tolmuimejale pakkus ta veel 2500 krooni eest mikrofiibrist puhastuskomplekti, mis sisaldas paari moppi ja 4-5 lappi. Ei ole ise siiani mikrofiibrit kasutanud, kuna pole olnud võimalust selle headuses veenduda. Seepeale surfasin suurest uudishimust läbi Prisma, Rimi ja Selveri, et mis maksaks analoogne komplekt poest ostes. Selverist sain mopi otsa mikrifiibrist mopiga ca 177.- (varrega oli 225.-). Vart polnud vaja, selleks sobis ideaalselt kodus olev Vileda harjavars.


Mikrofiibrist lapid olid ca 30.- tükk, olenevalt tootjast.
Arvestage ise, mitu vidinat saaks poest 2500 eegu eest.

5 kommentaari:

Kadakas ütles ...

Iccc - siis oli teil elamus, aga eks ikka lihtsameelseid leidu - pean minagi vahel mõnele eakamale sugulasele seletama, et mõni "holiday club" neile teps mitte tasuta kingitust ei soovi teha... Meil hakkasid igatsugu pähemäärijad juba maja vundamendiehituse ajal käima (kusjuures pole ju tiheasustus, paras perifeeria), kõige pealetükkivam oli miski ususekt,käisid korduvalt, esimesed korrad läksid minu ärasaatmise peale ilusti ära ka, aga viimane kord saatsin mina viisakalt minema - tahtsid nemad ehitusmeestele TARKUST jagada - olin lahke ja lubasin tingimusel, et igale mehele 100kr/h+50% ületunnitasu tööpäeva pikendamise eest välja laovad - tädid lasid jalga nigut tuulispask ja minusuguse kõrilõikaja juurde pole enam nägu näidanud :).

isehakanud lillekasvataja ütles ...

See sibulavärk on haigus jah. Tean omast käest. Ja see isu vaid kasvab aastatega, psühhiaatrid on selle tõve vasta võimetud. Alustad mõne nartsissisibulaga, jätkad kollektsioneerimisega kuni avastad, et plaanid autot maha müüa, et ise Hollandisse sibulatele järgi minna.

natuke aednik ütles ...

isehakanud, ära aja hirmu nahka:P
aga kole ta jah, tänagi käisin jälle Hansaplandis neid näppimas. Vähemalt hing jäi rahule... aga lõpuks ikkagi ostsin 2 pakki sügiseseid krookuseid ära.

Kadakas ütles ...

Kas sügisesed krookused pannakse sügisel maha ja samal aastal kohe näitavad õisi või järgmisel?

natuke aednik ütles ...

sügisel maha ja näitab õisi ka sügisel. kusjuures nendel ostetutel pisikesed otsad juba paistavad - peangi täna peale kooli jõudma nad maha tippida.